همکاری صندوق شریف و مرکز کارآفرینی دانشگاه شریف در برگزاری چهارمین جشنواره طرح های کسب و کار برتر

در ادامه برگزاری موفق سه جشنواره کارآفرینی در دانشگاه صنعتی شریف، صندوق پژوهش و فناوری شریف با همکاری مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف در نظر دارند با هدف توسعه کسب و کار دانشبنیان، ترغیب دانشجویان، پژوهشگران و فارغالتحصیلان دانشگاهها، مراکز تحقیقاتی و پارکهای علم و فناوری به ایدهپروری، هدایت آن در جهت تولید ثروت، برقراری ارتباط هدفمند میان «صاحبان طرحها و ایدههای تجاری» با «سرمایهگذاران» و «صنعتگران»، چهارمین جشنواره «کارآفرینی و توسعه کسب و کار شریف» را برگزار نمایند.
جشنواره کارآفرینی و توسعه کسب و کار شریف از یک سو عرصهای است برای ارائه دستاوردهای فنی پژوهشی دانشجویان، دانشآموختگان و اساتید دانشگاه و از سوی دیگر فضایی است برای طرح نیازمندیهای صنعت، که نهایتاً از رهگذر سرمایهگذاری صنعت در کسب و کارهای دانشبنیان، فرصتی را برای همکاری موثر و نظاممند صنعت و دانشگاه فراهم میآورد.
در طی مراحل این جشنواره، شرکتکنندگان و دانشجویان ضمن آشنایی با مفاهیم و اصول کسب و کار و تمرین عملی آنها، در یک محیط رقابتی نسبت به تدوین «طرح کسب و کار» بر مبنای ایدههای محوری و فناورانه خود اقدام می نمایند. خروجی نهایی این جشنواره، طرحهای کسب و کار برتر است که ضمن برخورداری از خدمات حمایتی مرکز رشد دانشگاه، صندوق شریف و سایر سرمایهگذاران نسبت به اجرایی کردن طرح و تولید محصول مربوطه اقدام مینمایند.
1. اهداف جشنواره :
اهداف کلی این جشنواره عبارتند از:
- ایجاد فرصت برای صاحبان ایده که نسبت به بازار و جنبههای مالی ایده خود آشنایی بیشتری پیدا نمایند.
- فراهم آوردن شرایط برای کارآفرینان جهت بازاریابی و معرفی طرح به سرمایهگذاران
- افزایش توان کارآفرینان برای نوشتن طرح تجاری و برنامهریزی اجرایی
- شناسایی کارآفرینان جوان و ناشناخته
- استفاده صاحبان ایده از بازخورد کارآفرینان و مدیران برتر
- تشویق و تبلیغ نگاه خلاقانه و روحیه کارآفرین
- پرورش نسل جدیدی از کارآفرینان
- آشنایی صاحبان صنعت با ایدههای جدید و خلاقانه
2. سرفصلهای جشنواره:
به علت آنکه طرحهای ارائه شده به این جشنواره در سطحهای مختلفی از کسب و کار و رسیدن به مرحله تجاری هستند؛ و به منظور مقایسه مناسب طرحها، طرحها به دو دسته اساسی تقسیم شدند و جشنواره در دو سرفصل عمده برگزار خواهد گردید:
1- مسابقه ایده ها و برنامه های تجاری: شامل طرحهایی که هنوز به تولید نمونه اولیه نرسیده اند.
2- مسابقه تجاریسازی: طرحهایی که دارای نمونه اولیه هستند و ممکن است به بازار هم رسیده باشند.
3. فرایند اجرایی:
1) ثبت نام و ارائه خلاصه مدیریتی:
2) نیمه نهایی:
طرحهای راهیافته به این مرحله میبایست طرح توجیهی کامل خود را ارائه دهند و داوران با بررسی و ارزیابی طرحهای توجیهی و همچنین در صورت لزوم با استفاده از مصاحبه با تیمهای اجرایی 3 طرح در سرفصل ایده و 5 طرح در سرفصل تجاریسازی را برای مسابقه فینال انتخاب میکنند.
3) نهایی:
در مرحله نهایی همانطور که در بخش قبل ذکر شد 3 طرح در سرفصل ایده و 5 طرح در سرفصل تجاریسازی راه پیدا میکنند. مرحله نهایی در یک مراسم فینال برگزار میشود که تیمهای فینالیست در آن مراسم و در مقابل دیدگان حضار با یکدیگر رقابت میکنند و از میان آنها تیمهای برتر انتخاب میشوند.
شروع فرایند رسمی این جشنواره از 28 شهریورماه میباشد. علاقهمندان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس اینترنتی جشنواره http://bp.sharif.ir مراجعه نمایند.